TİYATRO YARIŞMASI

Okulumuz Tiyatro Kulübü Öğretmenleri tarafından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününde sergilenecek tiyatro için; 9-10-11. Sınıfların katılımıyla Tiyatro Yarışması düzenlendi. Yetenekli öğrencilerin seçiminin yapıldığı yarışmanın ön elemesi 27 Kasım tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleşti.

15-01-201915-01-201915-01-201915-01-2019

Öğrenciler sergiledikleri oyunlar ve ortaya koydukları üstün performansla büyük beğeni topladı. Finale kalan gruplardan Yarışmada Zakkum adlı grup birinci, Kuyruklu Yıldız adlı grup ikinci, Parlayan yıldızlar adlı grup ise üçüncü oldu. Birinci ve ikinci olan gruplara Powerbank, üçüncü olan gruba ise kulaklık hediye edildi. Tiyatro yarışmasının düzenlenmesinde emeği geçen  öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.