T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2023-2024 ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVINA GİRMESİ GEREKEN ÖĞRENCİ LİSTESİ

2023-2024 ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVINA GİRMESİ GEREKEN ÖĞRENCİ LİSTESİ

SINAVA GİRMESİ GEREKEN ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ meb_iys_dosyalar/16/01/965270/dosyalar/2024_01/31110233_ogrencisinavlistesi.pdf

 

06-16 ŞUBAT 2024 TARİH ARALIĞINDA SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ ( İLAN AÇIKLAMASINI DİKKATLİ OKUYUNUZ. AÇIKLAMA KAPSAMINDA GEREĞİNİN YAPILMASI)

 

AÇIKLAMA:

1.      Sorumluluk Sınavlarına 10-11-12. Sınıf öğrencileri,MESEM öğrencileri ve  Beklemeli öğrenciler katılır.

2.      Sorumluluk sınavından başarılı olmak için yapılan sınavdan en az 50 puan almak gerekir.

3.      Sorumluluk sınavları, ders yılı içerisinde yapılan yazılı ve/veya uygulamalı sınav esaslarına göre birinci dönemin ilk iki haftası, ikinci dönemin ilk iki haftası ile son iki haftası içerisinde iki alan öğretmeni, bulunmaması hâlinde biri alan öğretmeni olmak üzere iki öğretmen  ve bir gözcü öğretmen tarafından yapılır. Sorumluluk sınavı yılda 3 defa yapılır.

4.      Özürleri nedeniyle sorumluluk sınavına katılamayan ve özürleri kabul edilen öğrencilerin sorumluluk sınavları ilgili dönem içerisinde okul yönetimince yeniden belirlenen günlerde yapılır. özrün sınav günü mesai saatinin bitimine kadar kurum müdürlüğüne bildirilmesi ve en geç beş iş günü içinde belgelendirilmesi kaydıyla kurum müdürlüğünce sınav planlaması yapılır.

5.      Okuldan mezun olamayan 12 nci sınıf öğrencileri ile devamsızlık tebligatı yapıldığı hâlde okula veya sınavlara katılımları sağlanamayan öğrenciler, sorumluluk sınavına girmek istediklerine dair yazılı taleplerini kayıtlı oldukları okul müdürlüğüne sınav tarihinden 5 iş günü öncesine kadar bildirmeleri hâlinde sorumluluk sınavı planına dâhil edilir.

6.      Yılsonu beceri sınavında başarısız olan öğrencilerin bu derslere ait sorumluluk sınavları, iş dosyası dikkate alınmaksızın yazılı ve/veya uygulamalı sınav şeklinde yapılır.

7.      Sorumluluk sınavı sonunda tek dersten başarısızlığı bulunan son sınıf öğrencileri için aynı usulle takip eden hafta içinde bir sınav daha yapılır.. 

8.      Sınav saatinden yarım saat önce okulda öğretmenler odası katında hazır bulunuz.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 31.01.2024 - Güncelleme: 31.01.2024 11:23 - Görüntülenme: 269
  Beğen | 0  kişi beğendi